Üniversitemizde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni

Üniversitemiz Battalgazi Kampüsü’nde Rektörlüğümüz tarafından her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un da katıldığı törene akademik ve idari personel Rektörlük fuaye alanında bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştı.

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut; konuşmasında “Üniversitenin kuruluş ve kurumsallaşma çalışmalarının devam ettiğini, yeni dönemde akademik çalışmaların daha ağırlıklı olacağını belirten Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Zor bir süreçten geçiyoruz, hem kurumsallaşmaya çalışıyoruz,  hem de diğer taraftan da ekibimizi tamamlamaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıl çok daha güzel projelerle kamuoyunun önüne çıkacağız.  Çok daha dinamik ve yeri geldiğinde hem Malatya yerelinde, hem de ulusal  ve uluslararası alanda projelerimize ağırlık vereceğiz.” dedi.